Paradox: Keecen (Mhost Likely)

Details
Time: september 29, 2023 22:00 - 03:00
Location: The Villa
About
Paradox
Det er utrolig nok på dagen 10 år siden Mannexs debut på Villa, hans desiderte favorittklubb i Oslo når det kommer til house og techno. Et tiår med utallige kvelder på hans andre hjem – endelig skal han være vert fremfor gjest. Julie har samlet erfaring fra klubber i både København, Paris og Oslo. Hun har spilt Distortion CPH og har spilt på flere klubber i København de siste årene, bla. Culture Box. Her i Oslo har hun spilt også spilt de fleste kriker og kroker og etablert som som en habil dj. Hver kveld vil de invitere sine favorittDJs for å skape en levende, organisk og dubbete stemning. På Paradox blir natten en reise gjennom tid og sted, der kontraster danser hånd i hånd. Musikk, valgt av lidenskapelige kuratorer, spenner fra det minimalistisk til det mystiske og bryter grensene mellom sjangre som om de aldri eksisterte. Du vil finne deg selv i et paradoks av rytmer
Tromsøværingen Martin Solli aka Keecen er en Oslobasert DJ og produsent med flere utgivelser på plateselskaper som Mhost Likely, Full Pupp, Paper Recordings og eget selskap Mellom. Solli er også A&R for det Bergensbaserte plateselskapet Mhost Likely.
Som Keecen leverer Solli eklektisk house med innslag av alt fra two-step til breakbeats, likevel med et klart nikk til den skandinaviske house-tradisjonen.
Asiangirlonely <\3 utfyller duoen med JUICYCHARLES for natten. Spillestilen er foretrukket rask. AG02 leker seg gjennom sjangre fra breakbeats til hardstyle, men alltids gjennom linsen til en alien fanget i trance.
Juiciycharles (Vibbefanger, Fucket Freakkvens) startet som DJ i Shanghai i 2014. Siden den gang har han laget egne podcasts, vært delaktig i klubbkonsepter i Kina, vært med å starte kollektivet Fucket Freakkvens og vært aktiv i Vibbefanger.
DJ stilen er inspirert av utenlandsopphold, med en forkjærlighet for left-field klubbmusikk fra alle verdens kriker og kroker. Juicy debuterte også med sine første to egenproduserte låter på Vibbefangers samlealbum “Stjernehimmel” som kom ut i fjor.
https://soundcloud.com/juicycharles
Lord drama
Lord Drama brings the pain!
Det blir smertefullt den siste timen,
Hardcore drum and bass Vinyl only
Velkommen til Paradox på The Villa – der realiteter kolliderer og forventninger snus på hodet
CC: 150
www.thevilla.no
Liste: guestlist@thevilla.no
Map