top of page

EVENT

fre. 14. juni

|

The Villa

WOODY 92 (NL) & Vilde Wahl & Frida Sarto // Sweat Shop: Marius Bø (Ute)

WOODY 92 (NL) & Vilde Wahl & Frida Sarto // Sweat Shop: Marius Bø (Ute)
WOODY 92 (NL) & Vilde Wahl & Frida Sarto // Sweat Shop: Marius Bø (Ute)

Tid og sted

14. juni 2024, 23:00 – 15. juni 2024, 03:00

The Villa, Møllergata 23-25, 0179 Oslo, Norge

Om arrangementet

Yayas

Main Woody92 I Vilde Wahl I Frida Sarto

SS Marius Bø (Ute)

Woody92 Med en eksperimentell innfallsvinkel til elektronisk musikk, har Woody92 blitt toneangivende som både DJ og label-sjef for Omen Wapta. Med en hypnotisk spillestil gir han minimalistiske toner et sjeldent kraftfullt og altoppslukende preg. Nederlenderen har tidligere headlinet festivaler som Dekmantel og Primavera, og vært gjenganger på (nå nedlagte) De School, Panorama Bar / Berghain og Fold.

Vilde Wahl Vilde Wahl har på rekordtid gjort seg bemerket via sets på Oslo-klubber som Blå, Trekanten og Revolver. Som DJ kjennetegnes hun av suggererende, drømmende lydbilder brutt opp av dyp bass og energiske kicks.

Frida Sarto Frida Sarto har i en årrekke gjestet klubber som Den Anden Side, The Villa, Revolver og Blå, samt vært tungt involvert som både DJ og arrangør i Enter-festene (2020 - 2023). Med et sjangeroverskridende utgangspunkt blander Frida trance og tek på sømløst vis.

Marius Bø Som DJ, produsent og medgrunnlegger av plateselskapet Ute Records har Marius Bø vært en pådriver for den skandinaviske trance-scenen. Ute-kollektivets tidlige skogsfester er fortsatt tydelig, med psykedeliske, euforiske og energiske lyder på tvers av et bredt sjanger-spekter.

Billett: 200 ID 20

The Villa, Møllergata 23-25

Dele dette arrangementet

bottom of page