Villa 12år – Motor City Drum Ensemble I Fredfades I Fakethias

Details
Time: mai 10, 2019 22:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Det er med glede å meddele at The Villa danser seg inn i sitt 12. år. Innafor veggene i kjellerlokalet på Møllergata 23 har det skjedd mye på disse årene. Smørbrødlista er lang med både norske og internasjonale navn. For å nevne noen: Dj Ost, Nils Noa, Charlotte T, G- Ha, Omar Souleyman, Kenny Larkin, Rødhåd, Olanskii, Bjørn Torske, Prins Thomas, Ellen Alien, Buttechno, Courtesy, Börft, Actress, Dj Hvad, Smerz, Thomas Urv, Daniel Gude, Kedr Livanskiy, Roland Lifjell, Ame, Art Department, Karima F, Boys Noize, O/E, Cassy, DVS1, Honey Dijon, Ivan Smagghe, Miss Kittin, Jokke, Lindstrøm, Todd Terje, Røyksopp, Fakthias Skatebård, Finnebassen, Gundelach, Frantzvaag, Blawan, Omar S, Dj Ibon, Bomfunk Mimosa og sist men ikke minst Andrew Weatherall + mange med flere. Og mer skal det bli! Vi vil så gjerne fortsette å være et hjem for dere (for)underlige skapninger som forstår at det er sunt for kropp og sjel å ta seg en dans i blant.

– Motor City Drum Ensemble
Danilo Plessow, bedre kjent som Motor City Drum Ensemble, har gitt ut dype og sjelfulle house-perler siden 2007 og som DJ er han selvskreven gjest på klubber over hele verden, fra New York til Sidney til Amsterdam. Som produsent er Danilo kanskje først og fremst kjent for sine vintage trommemaskiner som han kobler sammen og dirigerer for å skape funksjonelle og dansegulv-vennlige låter, og 10. mai spiller han oss hos på Villa i Oslo.

– Fredfades
Oppvarmer er ingen ringere enn Fredfades fra Mutual Intentions. Produsenten og platesamleren som gjennom sine mikser og klubbsett har vist seg å være en av landets største kjennere av den sjelfulle housemusikken. For øyeblikket er han på sin første Australia-turné, og snart kommer han med sin andre plate med Jawn Rice, et house samarbeid som allerede har funnet sin plass på USB sticken til Motor City Drum Ensemble.

Rom 2
Fire timer fordelt på fire unge Oslo-travere som står oss nært.
– Fakethias
– Nadda Noor
– Dj Flanør
– Slangejente

www.thevilla.no

Map