TORNADO WALLACE (AU) & Øyvind Morken // Luft Recordings: Baya B2B Sassy 009

Details
Time: januar 27, 2018 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Tornado Wallace
Lever og ånder for alle som avskyr vinterhalvåret. Knyttet til flodbølgen av unge housetalenter fra Melbourne, Australia (sjekk også ut Andras og Francis Inferno Orchestra), sverger Lewis Day til dansemusikk som er så varm at den kan kurere både frostbitt og forkjølelse.
Hans undervurderte minialbum «Lonely Planet» – som låner navnet sitt fra reisehåndbøkene – er full av fuglekvitter og bølgeskvulp, og befinner seg et sted mellom tropisk ambient, synthpop og deep house.

Det er dette som kalles balearisk beat, musikk som forestiller seg Middelhavet som et musikalsk paradis der sola aldri går ned. Men fremfor å bruke alt man eier på fly og hotell og faens oldemor, kan man heller bare drømme seg bort på dansegulvet.

Øyvind Morken
Oppvarmer er Untzdag-kaptein Øyvind Morken, som aldri har spilt en forutsigbar danselåt i sitt liv. Med et suverent sett for Boiler Room og spillejobb på Dimensions ved det asurblå Adriaterhavet, har Morkens utsøkte smak omsider begynt å få oppmerksomheten den fortjener.

Svettshop:
Luft Recordings er et plateselskap, studio og felleskap som ble startet i 2017 av Andrew Murray, og ga ut vinyl LP’ne til både Baya og SASSY 009 som har fått stor anerkjennelse fra internasjonal presse som pitchfork, Resident advisor, XLR8R, ++

Denne kvelden er det disse to artistene fra Lufta som vil stå for musikken i sweat shoppen og vil spille musikk de har vært inspirert av det siste året og vil videreføre til et norsk publikum.

www.thevilla.no ID:23 CC:130 Liste: guestlist@thevilla.no

Map