Toothfairy Label Night @The Villa /Klubbdagen (GRATIS INNGANG)

Details
Time: august 09, 2022 19:00-00:00
Location: The Villa
About
Endelig kan vi i Toothfairy igjen bringe tilbake tradisjonen med klubbkveld på The Villa. Den 9. august braker det løs god stemning, en hissig lineup av artister og ikke minst GRATIS INNGANG.
Lineup:
JNS
RebMoe
Ponette
Pasha x Coucheron
Toothfairy DJ Collective
JNS:
Med både spellemannspriser på sine produksjoner og utallige radiolistinger på P3 har han gjort seg opp et navn som en av landets mest anerkjente og respekterte produsenter og låtskrivere. Til tross for sin svært etterspurte rolle som produsent og låtskriver, har JNS levert solide album til eget prosjekt, som har ført til en bukett av radiolistinger og gjort han til en favoritt hos ledende tastemakers som 730, rubato, P3, Yltv og Tidal. Da han slapp albumserien «Pandemisommer» og “Pandemivinter”, ble de møtt med stor begeistring blant publikum, og høstet svært god kritikk fra anmelderne hos blant annet P3 og Disharmoni. Nylig ute med sitt nyeste album «JNS In The Fast Lane» er han nå klar med et show fylt av både nye og gamle klassikere.
RebMoe:
Med en helt unik vokalstil og fengende hooks ble RebMoe fort en favoritt innen EDM miljøet. Sammen med future house cool-kid Jonas Aden fikk «I Don’t Speak French» ny drakt og nytt liv i EDM miljøet og spredte seg som ild i tørt gress mellom verdens største DJ’s og festivaler. Veien var da kort til Tiesto sitt studio og klubbsmashen «My Frequency» høstet millioner av streams og nye lyttere. I tillegg til å levere sterke prestasjoner på musikkfronten har RebMoe også vist seg til å være en serdeles habil live artist via stappfulle shows på bl.annet Vill Vill Vest og By:Larm.
Ponette:
Med sin fengende, mørke, pop sound, pent innpakket i en mystisk grunge attitude har gruppen allerede blitt bemerket som en av nordens mest spennende band om dagen. Etter opptreden på bl.annet By:Larm og Slottsfjell, musikk plassert i den store norske filmen “Psychobitch”, samt støtte fra enorme tastemakers som The Line of Best Fit, Beehive og MrSuicideSheep er det trygt å si at interessen er eksponentielt stigende rundt det norske bandet.
Pasha x Coucheron:
Coucheron og Pasha er for mange allerede godt kjente navn. Med et solid renomé og sterke prestasjoner i sine respektive sjangre har de fanget hvert sitt unike publikum. Coucheron har imponert lyttere verden over med med sin innovative elektro-pop, som har ført til spennende samarbeid med store navn som Mayer Hawthorne, Charlie Puth, Pitbull, Nick Jonas og Kehlani. Det sistnevnte samarbeidet førte også til en grammy-nominasjon via hans bidrag på albumet på Kehlanis album “You Should Be Here”.
På den andre siden har vi Pasha, som med sin eksplosive, 90-tallsinspirerte hip-hop har bergtatt utallige festivalscener både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til å ha blitt trukket frem som en av verdens fremste rap-talenter av det prestisjefylte musikkmagasinet NME og selveste Ebro på Beats 1 Radio. Hans unike og energifulle live-sets gjorde også Rykkinn-rapperen fortjent til en nominasjon til “Årets Liveartist” via P3 GULL sammen med Karpe, L.U:N.A, Brenn. og Sondre Justad.
Map