TENSNAKE (DE) & Magnus Internasjonal // SB: Volum b-day

Details
Time: august 24, 2018 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Tensnake (24.08)
Hva har Daft Punk, David Bowie og Tensnake til felles? De har alle jobbet sammen med selveste Nile Rodgers, mannen bak den legendariske discogruppa Chic.
Etter sitt store gjennombrudd i 2010 med «Coma Cat», en tropisk og neonbelyst gjendiktning av en glemt skatt fra åttitallet, har hamburgeren Marco Niemerki funnet seg godt til rette i en mellomposisjon som er sjelden i housesfæren: stor nok til å ha suksess, liten nok til å fortsatt være kredibel.
I tillegg til å gjøre remikser for både Kylie Minogue, Scissor Sisters og svenske Erik Prydz, har Tensnake hatt bejublede utgivelser på enormt anerkjente labels som Beats in Space og Running Back. Da er det kanskje ikke så rart tyskeren har fått (i hvert fall delvis!) æren for å ha gitt deep house en ny vår det siste tiåret. Med solkyssede synthlyder og smittsomme melodier, sverger Tensnake til elektronisk disco à la Todd Terje og Young Marco – musikk som gjør vinterhalvåret overkommelig, og sensommeren enda varmere.

Magnus International
Er del av den såkalte «Oslo-disco»-scenen, Ifølge sjefen sjøl Prins Thomas har han «et vanvittig øre for melodier. Videre beskrives han som aldeles fremdragene platesnurrer ..Fredag 24.08.08

Musikk
https://soundcloud.com/magnusinternational
https://www.discogs.com/artist/575932-Magnus-International

Ss:
B-DAY!
Eivind Volum b2b Very Friendly!!!
Eivind står bak klubbkonseptet Klubb Kadabra på Blå, hvor fokuset har vært å trekke frem lokale dj’s fra undergrunnen. Forrige gang han spilte i sweatshopen var med hardware-tæknoduoen Bloksberg, attpåtil feirer han bursdag denne kvelden!!
Very Friendly (B4B) har ikke tilfeldig tyvlånt navn fra en lang sang av Throbbing Gristle.
Sammen spiller de hardtslående, kompromissløs techno ispedd acid, electro og industrial, hvis eneste fellesnevner er å bevege gulvet.

Map