Paradox: Diskjokke I Julie Reistad I Vinny Villbass // SS: Raw Rhythm

Details
Time: mars 31, 2023 22:00 - 03:00
Location: The Villa
About
Alle tre denne kvelden burde være velkjente fjes for de som har vært ute en vinternatt før. Hver for seg har de gjort flere kvelder i inn og utland, noe som har ført dem hit. Vi har gleden av å presentere andre runde av Julie Reistad og Carl Mannex sitt ferske klubbkonsept Paradox. Raw Rhythm er med som gjest denne kvelden i SS, og intet mindre enn Vinny Villbass & Diskjokke i storsalen.
Vinny Villbass
Har 20 år bak spakene som house-DJ. Han har bodd mange år i Berlin og New York der han har drevet plateselskap, laget klubbkvelder og produserte merkelig klubbmusikk. I tillegg har han reist verden rundt som kurator for «Pantha Du Prince & The Bell Laboratory», og som gitarist/synth-dude i diskJokkeBand. I Oslo har han sin egne klubbkveld Badabing og pr-kanalen OsloClubCast, i tillegg til å være tredjedel av det legendariske konseptet Sunkissed. Han driver nå kollektivet og plateselskapet
badabing diskos, samt spiller live i sideprosjektet LAFT.
Diskjokke
Har hatt en herlig ny «vår» som Dj siste tiden. Han har fylt The Villa flere ganger til stormende jubel og ikke minst snudde han klubb-mekka Panaorama Bar på hodet i januar. De som trodde Diskjokke hadde tatt ut tidlig pensjon tok skrekkelig feil. Han tok bare en aldri så liten velfortjent kunstnerpause, og har nå returnert i en inspirert og sulten drakt.
Julie Reistad
Har samlet erfaring fra klubber i både København, Paris og Oslo. Hun har spilt Distortion CPH og har spilt på flere klubber i København de siste årene, bla. Culture Box.
Her i Oslo har hun spilt også spilt de fleste kriker og kroker og etablert som som en habil dj.
SS: Raw Rhythm
Det er lidenskapen for kunst og kultur som dro en liten gruppe kreative sammen i 2019, da første utgaven av Raw Rhythm tok sted i den mystiske klubben Skippergata 22. Klubbkonseptet fikk bidrag fra fotografer, designere, kunstnere, filmregissører, musikere og DJs. Siden har Raw Rhythm tatt form i ulike rom med ønske om å bygge etiske verdier og frihet i tenkning.
Billett :150
Liste: guestlist@thevilla.no
http://www.thevilla.no/
Map