Natt til 1. mai: Gost Zvuk ГОСТ ЗВУК labelnatt:Buttechno & low808

Details
Time: april 30, 2018 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

ГОСТ ЗВУК labelkveld: Buttechno og low808

Hva har designeren Gosha Rubchinskiy og plateselskapet Gost Zvuk til felles? Tusen ting, men vi kan jo nevne det viktigste: Ikke bare er begge fra Moskva, de deler også en dyp forkjærlighet til sovjetisk estetikk og oldschool ravekultur.
Da er det ikke så rart at de samarbeider med hverandre. Pavel Milyakov – bedre kjent som Buttechno – lydlegger nemlig Goshas moteshows med sin eksentriske maskinmusikk. Ledet av visjonæren Ildar Zaynetdinov aka low808 kjemper Gost Zvuk frem med kompromissløs østblokktechno, der en fot er plantet på dansegulvet og den andre i avantgarden.

Buttechno og low808 er strålende DJer, fordi de utfordrer publikum samtidig som de inviterer oss med på moroa. I tillegg til månedlige sendinger på NTS og et ferskt sett på Berghain, blir det å filleriste The Villa et av deres første steg mot å ta kontroll på kontinentet.

Buttechno
https://www.youtube.com/watch?v=i6nVAEMBtmA&t=1286s

low808
https://www.youtube.com/watch?v=fxjXU8wO4tg

GOST ZVUK
https://www.facebook.com/gostzvuk/videos/1534894779935995/
https://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=12973
https://www.nts.live/shows/gost-zvuk
https://www.facebook.com/gostzvuk/

Inside Gosha Rubchinskiy’s Post-Soviet Generation
https://www.youtube.com/watch?v=zZLVXgHxqVI

DJ David Dajani (PRTLVX/Club K****dröm/Klubb Kadabra) tar med en tung platebag schtappa full med esoterisk house, lyssky techno og andre obskure sjangre og blir med på festen. Forvent mørk og mystisk dancefloor magic fra en av Villas musikalsk mest bevandrede DJs.

www.thevilla.no ID:23 CC:130 Liste: guestlist@thevilla.no

Map