Lente & Grønis – Hele svarte natta

Details
Time: juli 12, 2019 23.00-03.00
Location: THe Villa, Møllergata 23, 0179 Oslo
About

Lente (Edelgran Records)
Lente er en elektronisk musikk produsent fra vestre kysten av Sverige, men nå basert i Oslo. De siste tiårene har han vært en del av den dynamiske og stendig voksende norske klubb scenen.
Han er kjent for å skape dype, lekefulle og unike mikser på klubbene, ikke bare i Oslo, uten også andre deler av Europa (Berlin, Freiburg, Stockholm og Gøteborg)
I år (2019) har Lente påbegynt et samarbeid med Norske labeln Edelgran Records. Sammen skal de nå slippe første Ep:n som inneholder knallhiten ”Skeiv” og andre gode tunes som ”Nectarine” og ”NYBOR”.
Lente kan svinge plater og det har han vist førr gjennom å spille i samarbeid med artister som f.eks Fritz Kalkenbrenner, Daniel Bortz, Uner og Be Svendsen.

Grønis
Daniel.. eller Grønis som han ofte kalles har produsert, spilt og jobbet med musikk i over 20år. Koblet til en av Sveriges tidligste tekno labels og musikkansvarlig for house etiketten Eloge, har han drevet med denne typen musikk siden det glade 90-tallet. Han har spilt på alt fra fine motevisninger til skitne strippeklubber. Han foretrekker imidlertid svette dansegulv, og det på lokale klubber så vel som på fester i f.eks. Kroatia, tyskland, belgia eller på Ibiza. Med omtalt fingerspissfølelse (fingerspitzgefühl) har han produsert musikkprofiler for restauranter, butikker og hotell i hele Europa. I tillegg har han hatt en fot innenfor flere plateselskaper , klubber og fester som folk lyver om at de har besøkt. Daniel spiller house i et bredt men fokusert perspektiv. Nysgjerrig og fremtidsrettet men med dype røtter i dansemusikkens historie

www.thevilla.no ID:23 CC:130 Liste: guestlist@thevilla.no

Map