HMD Weekend: KASSEM MOSSE (DE) & Jan Mayen // Sweat Box: Marius Bø & Carl-Fuck

Details
Time: april 26, 2019 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Rom 1: Kassem Mosse & Jan Mayen
SB: Marius Bø & Carl-Fuck // Uteklubb

Årets HMD Weekender står for tur og i år har The Villa i samarbeid med HMD Records gleden av å presentere en skikkelig god start på helgen! For tredje året på rad arrangeres det 2 dager med klubbkvelder langs Møllergatas anerkjente klubber. I år er det The Villa og Kafé Hærverk som det lille kassettforlaget HMD har linet opp dj’s for og i år skal det i tillegg lanseres splitter ny musikk på vinyl. Fredagen er viet The Villa og i år headliner KASSEM MOSSE fra Tyskland. En artist som strengt tatt ikke trenger all verdens introduksjon, etter å ha gitt ut produksjoner på selskap som Workshop, Honest Jon’s, The Trilogy Tapes, Laid, FXHE ++. Men selv kjennere trenger kanskje også en liten oppfrisking og et dypere riss i overflaten på hans produksjoner, der man alltid kan finne et hav av nærmest uløste gåter. Kognitive elementer i produksjon som vekker store følelser hos byens technorotter, som har svirret hvileløst rundt kvartalet de siste 10-15 årene. Funksjonell klubbmusikk med unik kunstnerisk touch!

Les intervjuet “Music, community and abstract textures” av Mischa Mathys. Et sjeldent intervju med Gunnar (Kassem Mosse) som kun er tilgjengelig i papirutgave etter avtale. HMD Weekend 2019 bilaget er å finne på barer og utesteder i Oslo, Baklengs og Filter Musikk.

////////////////_____——-_____///////////

HMD WEEKEND PROGRAM 2019:

FREDAG:
Filter Musikk 1700-1900: In store release av HMD001 – Trevor Deep Jr, Wasserfall & Vaage, S. Brand, Sagittarii Acid. Lett servering (+ byob), DJ’s.

The Villa 2300-0300: KASSEM MOSSE / Jan Mayen // SB: Marius Bø & Carl-Fuck

LØRDAG:
Seminar på Oslovelo 1700-1900: PANELDEBATT om kjente og kjære temaer innenfor klubbmiljøet i Oslo. Mange spennende gjester!
-DJ Merverdiomsetningsavgift? Hva er det?
-Tech House < fy-fy musikk???
– Hva skjer med sampling i klubbmusikken?

Kafé Hærverk 2200-0300: Lanseringsfest for HMD001
Wasserfall & Vaage (Live)
Sagittarii Acid
S. Brand
Dj Hooker

Forvent opptur

 

Map