HMD Weekend: FLORIAN KUPFER (De) & Kristian Suvatne // Sweat Box: Chmmer & Don Lom

Details
Time: april 28, 2018 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

FLORIAN KUPFER:
Den tyske produsenten Florian Kupfer er årets hedersgjest eller årets eneste utenlandsbooking under HMD Weekend 2018. Dette skyldes ny utgivelse på HMD Records med et 7 spors minialbum basert på skisser og eksperimentelle rytmeproduksjoner fra 2017. Kupfer er nok mest kjent for sine utgivelser på Long Island Electrical Systems (L.I.E.S) og sin tidløse klassiker ”Untitled B2” på underlabelet Russian Torrents, men også Rush Hour, Ninja Tunes Technicolour og Willie Burns W.T Records er blant andre selskaper han har sluppet sine orginale og grensesprengende analoge produksjoner. For ikke å glemme hans tidløse ”SAD” som skilte seg ut av bølgen Sade-edits som skylte over kontinentet for noen år tilbake.
Med dette så sklir Florian Kupfer rett inn i HMD katalogen og markerer en ny start med kassettforlagets første album.

Kristian Suvatne,
billedkunstner og DJ som har rykte på seg for sin utflippa så vel som stødige spillestil. Han er HMD’s førsteønske nå som Kupfer kommer tilbake til Oslo etter alle disse år. Klubb-Oslo er i endring og Suvatne er et moderne friskt pust for dine sure utslitte dansesko.

Grotten:

Chmmr & Don Lom
Om du skulle vært fraværende de siste 10 årene eller ny i klubbmusikk-gamet, så kan vi informere om at dette er en absolutt topp booking for Grotten under HMD Weekend 2018.
Det blir spennende å høre hva disse kameratene med henholdsvis ulike spillestiler dunker sammen. Chmmr med sine “Full Pupp” utgivelser og laidback klubb stil blandet med Don Loms antatte “ikke no kødd” superoverraskende og rå mixing. Det blir garantert en egen sfære på SS denne lørdagen med gode rytmer fra et vidt spekter av sjangere. “Ride The White Horse”.

www.thevilla.no // CC: 130 NOK // Alder: 23 // guestlist@thevilla.no

Map