g-Ha & Nils Noa // Sweat Shop: Room 101

Details
Time: august 19, 2017 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Den dynamiske duoen Nils og Geir slår seg sammen nok en gang for å servere dere house og techno beats i særklasse denne lørdagen på The Villa.

Ingen av disse herrene trenger egentlig no lengre introduksjon, men for de av dere som er grønne: Begge er resident DJs på The Villa og har vært faste innslag i Oslos uteliv i over et tiår. Nils Noa har hatt stor suksess med sine egne produksjoner her til lands, han er labelsjef for Troll Records, og var også en av de yngste som noen gang har laget en Essential Mix til BBC Radio 1 back in the day (fun fact). G-ha har flere ganger blitt kåret til landets beste DJ, og det er ikke uten grunn. Disse gutta leverer alltid.

I svetten er det ROOM 101 – Drum&Bass med resident DJ’s Tech, Subway, Drunkfunk og Mira Mark som styrer skuta! I 9 år har det pågått et musikalsk opprør i det innerste rommet på The Villa, rommet som er mest kjent under navnet Sweatshop. Sweatshoppen har vært scene for mang en svett klubbnatt, men få blir så svette og fulle av energi som de nettene rommet fylles av danseglade basshoder som beveger seg til lyden av systematisert kaos, Drum&Bass!

Drum&Bass er sjangeren de fleste ikke har så mye kjennskap til, men siden oppstarten i 2008 har ROOM 101 tatt et realt ballespark mot det etablerte synet på hva klubbmusikk skal og bør være. Ingen regler, ingen trender, bare ren musikalsk undergrunn på sitt aller mest kompromissløse. Det er ikke uten grunn til at ROOM 101 er den lengstlevende klubbkvelden på The Villa!

Check this out:
https://soundcloud.com/miramark/room-101-dj-marathon-9-yrs-the-villa-080417?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

www.thevilla.no ID: 23 CC:100 Liste: guestlist@thevilla.no

Map