BLAWAN (UK) & Karima F // Sweat Box: Olav & Riesling

Details
Time: desember 21, 2018 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Før første gang i historien er villa åpent 4 dager på rad!
I samarbeid med NATT&DAG har vi booket et program spekket med talentfulle ildsjeler fra inn og utland.

Blawan ( Ternesc )
Engelskmenn gjør liksom techno litt bedre, litt mer spennende. Særlig Blawan får blodet til å bruse, med skeive rytmer som minner om Bristols dubstep-scene og atmosfærer som er helt horror-aktige. Siden suksessen med undergrunnsklassikeren «Why They Hide Their Bodies Under My Garage?» har Jamie Roberts flytta til Berlin, kjøpt seg et arsenal med hardware og dyrket stadig grovere maskinmusikk. Kort fortalt: Dette er et førjulsmareritt du virkelig ikke har lyst å gå glipp av!

Karima F
Om man vil se forandring i verden, må man ta saken i egne hender. Norsk-algeriske Karima Furuseth er en sjeldent kompromissløs stemme i den norske DJ-scenen, et friskt pust som insisterer på at klubbmusikk er politikk. Med klubbkonseptet Affirmative Action har hun, med en skjefull av syrlighet, forsøkt å gi den «oversette hvite mannlige DJen sin bestridte plass i den europeiske musikkscenen».
Denne nerven preger også hennes egne DJ-sett. Med et øre for house og techno som biter like hardt som den bjeffer, gjør seleksjonene hennes kål på likegyldigheten.

Rom II:
Olav & Riesling
De deler begge en lidenskap for mye av den samme musikken. dette blir første gang de spiller sammen. Tidløs house på menyen.

www.thevilla.no ID:23 Cc: 150 Liste: guestlist@thevilla.no

Map