88 Blokka pres: +plattform (Live) // Sweat Shop: Open Decks

Details
Time: november 22, 2019 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

88 Blokka pres: +plattform (live)
+plattform er en norsk technoutøver som har holdt på siden 2012. Under beltet har han remikser for Michael Klein (Second State) og Datarock, og han vant spellemannsprisen for 2017 med albumet Twelve (Ploink). Vi gleder oss til 1,5 times live sett med +plattform.

Tomas Silva (88 Blokka), The Villa resident.
Rett ut av vestkantens eneste drabantby, Hovseters store sønn, varmer opp gulvet med dyp og organisk, ambient, techno og minimal. https://soundcloud.com/tomassilva/tomas-silva-88-blokka-mix-001

 

I Sweat Shopen er det gjensyn med Open Decks.

23-00
Roxānitā & Epifanov:
Roxānitā and Epifanov are a dj duo based in Oslo, Norway.
Their love for music brought them together and led them to create Epiphany, a promising club concept and podcast series focused on the deep, dreamy and tribal shades of the House music.

00-01
Kristian er en halvt Norsk og halvt Irsk platekusk bosatt i Nord-Norge som har vandret fra å være ett klarinettspillende barn til å finne veien til miksebordet. Markus J høe er bosatt i Oslo. DelaktigE i elektronikascenen i Tromsø som resident DJ i klubbkonseptet Sofistikerte Beats, sistnevnte med events i Tromsø og med caveparty på Ibiza.

Zepter Lion 01-02
Spiller alltid techno med en seriøs, groovy og hypnotisk sound, og har begynt å levere bak platespillerne i Oslos klubbscene. Kommer til å gå rett på sak denne kvelden så her blir det trøkk.

Jakopp : 02-03
Liten gutt med stort spenn: goa-, psy-, prog- og scanditrance attpåtil acid og mer hurtiggående techno. Tjokk bass og skjærende leads på gølvet når den lille høye gutten fra Oslo tar styringen

 

www.thevilla.no // Billett: 120,- NOK // Alder: 23 // Liste: guestlist@thevilla.no

Map