88-Blokka Premiere: Melkeveien (live) + Tomas Silva & Marie Steffensen

Details
Time: februar 23, 2018 23:00 - 03:00
Location: The Villa
About

Yeah man!

Rett ut av vestkantens eneste drabantby. Ni etasjer høy står kommunale «88 Blokka» som en påminnelse. En påminnelse om at ingen kan løpe fra virkeligheten.

Tomas Silva vokste opp midt i denne virkeligheten. For barna her på Hovseter, representerer «88 blokka» ikke bare frykt og nysgjerrighet. Den representerer også stolthet. De drikker Capri Sonne på Hovseter torg, og stjeler saftposer fra Øyvinds kiosk. Tajambal ble stæba av Toqir. Men livet går videre, og inn i kjelleren på The Villa.

Melkeveien
I motsetning til vår galakse, tar det ikke 100.000 lysår å krysse Melkeveien – ei lita gate på Hamars beste vestkant – men likevel er Melkeveien stor nok til å ha gitt navn til den vennlige kjempen Kristian Møller Johansens kosmiske maskinfunk. Sammen med et par kompiser, satte han for et tiår siden til livs plateselskapet «Dødpop».

I 2014 slapp Melkeveien den kritikerroste singelen «Peter Pan Death Wish» som skulle vise seg å bli omtalt som «one of the best tracks around» av The Times, for så i år være soundtracket til en offisiell trailer for Lynne Ramsays film «You Were Never Really Here» med Joaquin Phoenix som hovedrolleinnehaver.

Siden Melkeveiens besetning har økt og blitt et band de siste par årene, vil dette være hans første solo live-sett på en god stund. Det loves masse nytt og uhørt materiale for danseglade sjeler.

Marie Steffensen leverer varer til vi blir kastet ut!

www.thevilla.no ID:23 CC:130 Liste: guestlist@thevilla.no

Map